Powered by Smartsupp

Pracovné okuliare uvex skladom

Pracovné okuliare nemeckej značky uvex patria k svetovej špičke. Značku môžete poznať aj zo športového segmentu, kde okuliare uvex často nosia profesionálni lyžiari či cyklisti.

Nielen pracovná obuv, ale aj OOPP

Okrem športového segmentu je nemecká značka uvex známa aj v našom pracovnom. Mimoriadne obľúbené sú pracovné topánky uvex, ktoré si naši zákazníci často pochvaľujú. Uvex je však známy aj v oblasti osobných ochranných pracovných pomôcok, predovšetkým pracovné okuliare, ochrana sluchu, pracovné prilby a pracovné rukavice.

A práve pracovné okuliare uvex sme začiatkom nového roka naskladnili.

Pracovné okuliare uvex - základné, aj prémiové

Výber sme pojali rôznorodo a naskladnili rôzne typy okuliarov. Od základných, cez uzavreté okuliare až po dizajnové modely.

Všetky modely spájajú vlastnosti ako UV odolnosť, mäkká a flexibilná nosová opierka, zorník trvalo bez zahmlievania a odolný voči poškriabaniu či rôzne možnosti nastavovania rámov, straničiek a dodatočné ochrany.

Samozrejme máme k dispozícií všetky pracovné okuliare, ktoré nájdete v katalógu. Ak máte obľúbený model či hľadáte iný typ, tak si môžete prezrieť produktový katalóg a vybrané okuliare zabezpečíme do pár dní.

Chrániče sluchu aj pracovné prilby

Ponuku od nemeckého uvexu sme rozšírili aj o chrániče sluchu, pracovné prilby či pracovné rukavice.