Powered by Smartsupp

Helly Hansen novinky na zimu 2022

Pre nórsku značku Helly Hansen je zima obzvlášť dôležitá sezóna. Aké novinky si pre nás pripravili a čo sa od nich oplatí do našich podmienok?

Reflexná kolekcia s fosforeskujúcimi doplnkami Helly Hansen UC-ME

Reflexná kolekcia UC-ME doplnená o fosforeskujúce doplnky VizLite DT. Vďaka nim budete viditeľný aj počas tmy či slabého osvetlenia. Táto zaujímavá novinka sa nachádza zatiaľ v kolekcií Helly Hansen UC-ME na tradičných odevoch ako je zimná bunda, shell bunda, klasická bunda, zimný oblek a reflexné nohavice zimné, shellové a klasické.

Prezentáciu tejto funkcie si môžete pozrieť na našom facebooku na tomto odkaze - Prezentácia HH UC-ME alebo rýchlu ukážku na priloženom videu. Všetky produkty nájdete aj v katalógu Helly Hansen Workwear zima 2022 od strany 90.

Dizajnová kolekcia s dominantným logom Helly Hansen Workwear

Helly Hansen nepoužíva na svojich produktoch, z rady pracovného oblečenia, príliš okaté logá. Viac sa zameriava na kvalitu a funkčnosť, preto zväčša nájdeme logo iba malé písmenká HH, poprípade je logo podobnej farby ako samotný produkt. Logovanie je tak decentné, elegantné a nerušivé.

Teraz však prišla dizajnová kolekcia s väčším a graficky viac zaujímavým logom. To sa navyše nachádza iba na pár kúskoch oblečenia, predovšetkým na bežne používaných ako sú tričká, polokošele a mikiny. Sú tak vhodné pre fanúšikov značky na každodenné nosenie.

Nové farby nájdeme dokonca aj na termoprádle Lifa Merino. A musíme uznať, že nové farebné kombinácie sú skutočne vydarené.

Náhľad z katalógu Helly Hansen zima 2022

Online katalóg Helly Hansen zima 2022

Všetky spomínané novinky ako aj množstvo iných prémiových produktov Helly Hansen z divízie pracovné odevy, nájdete v najnovšom katalógu. Vybrané modely nájdete aj na našom webe - zobraziť všetky produkty Helly Hansen.

Pracovné odevy Helly Hansen na Slovensku

Okrem iných svetových značiek, máme v ponuke aj nórsky Helly Hansen. Vďaka svojej bohatej histórií (od roku 1877) a nadpriemernej kvalite patrí značka k svetovej špičke.

Medzi najžiadanejšie produkty patria určite strečové pracovné nohavice, zimné bundy, termoprádlo a v neposlednom rade aj bežné oblečenie ako mikiny či tričká. Vzhľadom na skutočne vysokú úroveň kvality sú tieto veci vhodné aj na bežné nosenie. Obľúbené sú aj kolekcie Helly Hansen Chelsea Evolution alebo Helly Hansen Kensington.